f

Lekker Plant-Aardig Chat-Pagina

Even geduld tot het chat-venster (java-code) is geladen s.v.p.... Dit kan eventjes duren... Voer dan een nickname in (code- of bij-naam)  en druk op connect. Veel plezier met chatten! Je kunt ook een chat-afspraak maken of kijken naar de chat-agenda met lopende afspraken. Voor uitleg en tips, kijk op de chat-help-pagina. Je kunt nu zien of er iemand van deze site online is. Klik op het onderstaande "online" plaatje om direkt een expresse bericht te sturen met een chat-verzoek. Dit bericht verschijnt onmiddellijk op het scherm van een LP medewerker, meestal Marcello (webmaster). Ook kun je een direkte Netmeeting starten (als je dat programma hebt).
Status:   

Maak een Chat-Afspraak:

E-Mail-Adres:   (help/info...)

Nickname  (Code- of Bijnaam):   (help/info...)

Onderwerp:

Vegetarisch, Algemeen

Koken, Eten

Dierenwelzijn, Dierenrechten

Anders, Namelijk:

Ik wil per e-mail op de hoogte gehouden worden van de chat-afspraken op deze pagina.   (help/info...)

Ik wil tevens de "Lekker Plant-Aardig" nieuwsbrief ontvangen met nieuwtjes en veranderingen op deze web-site.

Wanneer:

     

Opmerkingen:    (help/info...)

Wacht a.u.b. na het verzenden van de afspraak op de bevestigings-pagina.

  

Chat-Agenda / Lopende Chat-Afspraken:

Dinsdag 14-11-00 vanaf 20:30u werd er gechat over: "Eten buiten de deur.": Hoe ver ga je als je, voor je werk, club, of priv, gaat eten buiten de deur? Ook als je eet bij vrienden, familie of kennissen. In hoeverre verwacht je dan dat zij tegemoet komen aan jouw eetpatroon? Moet er een afweging gemaakt worden tussen principes en het aanvaarden van gastvrijheid?  (Deze chat-avond was een groot succes; Op een bepaald moment waren we met 7 mensen tegelijk aan het chatten. De discussies waren heel zinvol en men was het er onderling over eens dat eten bij kennissen in feite moeilijker is dan in een restaurant, omdat je daar iets bestelt en er ook voor betaalt. Bij kennissen eten is lastiger omdat je enerzijds wilt dat ze jouw keuzes respecteren en ook daaraan tegemoet komen, anderzijds wil je ook niet tot het uiterste gaan -niet opeten- als er kleine foutjes zijn gemaakt bij het koken. Tenminste, dat was zo'n beetje de teneur van de discussies.)

Marcello had een chat-afspraak gemaakt voor woensdag 01-11-00 vanaf/na 20:30u (de hele avond!) over de uitspraken van Robert Long, deze web-site, wereld veganisme dag, etc.  (Het was een rustig avondje in totaal zijn er slechts vier mensen langs geweest, waarschijnlijk omdat e.e.a. te laat was aangekondigd.)

Marcello had een chat-afspraak gemaakt voor dinsdag 24-10-00, vanaf/na 20:30u, om met iedereen te chatten over het testen van deze pagina.  (De test verliep prima! Er waren vijf deelnemers. Zowel met Netscape als met de Internet Explorer kon er probleemloos gechat worden.)Bekijk de Recepten met Foto's om te watertanden! Raadpleeg info over Ingredinten en Achtergronden...

 

 

Copyright 2002 Lekker Plant-Aardig                                           
Aangepast: 2004-02-25