Lekker Plant-Aardig Forum

[ Startpagina | Inhoud | Zoeken | Inzenden | Antwoorden / Reaktie | Volgende | Vorige | Omhoog ]

Omega 3

Van: Hadeel
Email: cadiz_111@yahoo.com
Remote Name: cache7-4.ruh.isu.net.sa
Date: 19 Aug 2005
Time: 18:57:38

Inzending_Opmerkingen

Ik heb de inzendingen gelezen over omega 3 en was eigenlijk opzoek naar de nadelen van het innemen van omega 3 capsules.

Ik heb sinds kort kennis gemaakt met het fennomeen omega 3 en ben al begonnen met het innemen van deze capsules, met een dosering van 4 capsules per dag in de eerste week en afbouwend naar 2 capsules per dag in week 3 en 4 en daarna 1 per dag.

Ik ben 27 jaar en heb misschien wel 15 jaar geen vis gehad,omdat ik er allergisch voor was. Ik heb veel gelezen over visolie en de voordelen ervan, en heb dus geconcludeerd dat ik misschien daar een tekort aan heb.

Ik neem de capsules voornamelijk in voor een betere emotionele welzijn. Ik heb steeds meer last van stemmingswisselingen en lichte depressiviteit en pms. Ik moet zeggen dat ik me al in de eerste week beter voelde. In het buitenland ben ik wel gewaarschuwd door artsen voor de samenstelling van dit soort capsules. Ze zeggen dat vaak in dit soort supplementen alcohol wordt toegevoegd, waardoor een kans ontstaat op verslaving aan de supplementen en waardoor de werking van de capsules sneller zichtbaar wordt, zodat mensen erin gaan geloven.

Is er iemand die mij kan helpen aan informatie over de nadelen van omega 3 capsules. Want ik weet dat overal een nadeel aan is, maar ik ben momenteel zo blij dat ik me goed voel en wil weten of het verstandig is deze capsules in te nemen. Ik heb al op internet gezocht en heb alleen maar sites en artikelen gevonden over de voordelen.

Alvast hartelijk dank voor je moeite.

Laatst bijgewerkt: 23 August 2005