Lekker Plant-Aardig Forum

[ Startpagina | Inhoud | Zoeken | Inzenden | Antwoorden / Reaktie | Volgende | Vorige | Omhoog ]

Re: Omega 3 vetzuren positief voor hersenen?

Van: stella
Email: antisthenesssa@hotmail.com
Remote Name: d51a55889.kabel.telenet.be
Date: 24 May 2004
Time: 11:52:50

Inzending_Opmerkingen

hoi

mijn naam is stella ik ben 23 jaar en reeds zolang als ik me kan herinneren zit ik met een probleem dat ik niet kan achterhalen. Opstaan gaat me heel moeilijk af, concentreren kan ik me niet meer, ik ben altijd moe, mijn hoofd lijkt een chaos ik denk aan 100dingen ineens maar ik krijg ze niet geordend laat staan ze uitgevoerd. Reeds 3jaar heb ik nu een relatie en een zoontje van 18maanden sinds mijn zwangerschap is het helemaal niet meer te doen. 's morgens sta ik vermoeid op, kben de hele dag bezig met de opvoeding van mijn zoontje en met 100 en dingen bezig, echter als ik me op het eind van de dag bedenk of als mijn vriend me vraagt wat ik gepresteerd heb die dag moet ik met spijt constateren dat dat heel erg weinig is, ook al ben ik actief bezig geweest. Dat geeft tussen ons heel veel conflicten, hij weet niet wat te denken, volgens mij denkt ie dat ik een ander heb of zo, en dat kwetst want ik ben echt contstant bezig met mijn gezin maar meer in het hoofd dan in de praktijk. toevallig ben ik op artikels gestoten over omega vetzuren, omdat ik nieuwschierig was over de hele heisa errond en zo kwam ik terecht bij dyslexie, duspraxie en adhd. en cvs. Dat ik een probleem heb weet ik maar wat moet ik de dokter uitleggen? is er wat aan te doen. Wat ik weet is dat er een oplossing moet komen. Deze week ging het heel erg fout, Met mijn zoontje was ik op de bovenste verdieping van ons huisje en zoals altijd moest ik eerst nog wat doen vooraleer ik alle andere halve werkjes zou afmaken waardoor ik mijn zoon dus vergat. Hij viel van de trap kan je je voorstellen!! gelukkig had hij niets maar het had ook anders kunnen aflopen. Ik voel me zo slecht en weet niet wat te doen. Ik voel me een slechte moeder, vriendin, zus, dochter,... het is echt een gevoel van niks waard te zijn terwijl ik mijn uiterste best doe. Daardoor loop ik vaak met zelfmoord gedachten vooral rond mijn menstruatieperiode, ik ben echt op en iedere dag voelt aan als de laatste. Toch weet ik dat ik niet stom ben, ik ben redelijk slim maar het is zo mistig in mijn hoofd.. groetjes stella

 

 

Reactie: 1-6-2004

Hallo Stella,

Toevallig kwamen we jouw bericht tegen op ons forum. Lekker Plant-Aardig is een Eet- en Kook-Website rond puur plantaardig eten.

Wij zijn niet bevoegd of in staat goed te reageren op jouw verhaal, mede omdat we erg weinig informatie erin terug vinden. Dat je deze problemen hebt is heel erg en we voelen met je mee. Wat we je in ieder geval willen aanraden is om professionele hulp te zoeken. Jouw probleem kan een lichamelijke oorzaak hebben, maar kan net zo goed psychisch van aard zijn. Zoek hulp en ga niet zelf zitten dokteren, zeker niet op internet, want daar kom je de raarste verhalen en adviezen tegen. Als je geen goede huisarts hebt, vraag dan eens links en rechts naar een andere arts. Vertel gewoon wat je ook op ons forum verteld hebt. Een goede arts weet de juiste vragen te stellen en kan je helpen!!!

Van harte beterschap en succes! / Met de beste groe(n)ten,
Marcello

Laatst bijgewerkt: 23 August 2005